2012. március 20., kedd

Little House Needleworks: Singing the Blues“A Kék madarat nem kell távoli országokban keresni. A Kék madár mindig velünk van, ha szeretjük egymást, és örülünk az élet legkisebb ajándékainak is. De mindig elrepül, ha bántjuk egymást, ha irigykedve figyeljük mások örömét. Mert a Kék madár maga a boldogság és kalitkája az emberi szív.” 
(Maurice Maeterlinck)
"The Blue Bird is not something to look for in countries far away. The Blue Bird is always with us, when we love each other, and find happiness in all the little things that happen to us. But if we hurt each other, if we envy the happy moments of others, it flies away. The reason is: the Blue Bird is happiness itself and it's cage is the human's heart."
(Maurice Maeterlinck) 


Elkészült. Nekem nagyon "begyere" lett.

Nem vagyok az ABC-s minták ellen, de sajnos a nem hímző ismerőseim nem igazán értik az értelmét és sokkal jobban értékelik ha valami szöveg van rajta az ABC helyett. 
Mellesleg nekem ez az idézet nagyon passzol ehhez a mintához. 
Anyag: 40 count-os natúr lenvászon
Fonalak: TGA-Blue Jay és TGA-Buckeye Scarlet
Méret: 10,5 cm X 10,5 cm

9 megjegyzés:

 1. Bogikám!
  Megint gyönyörűségeset alkottál!:)

  VálaszTörlés
 2. Valahogy nekem is jobban tetszik az idézettel, ez is és a Tralala minta is. Főleg, hogy mindig megtalálod az odaillő idézetet. Nagyon jók lettek§

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szépséges az idézettől, pedig el áll a szavam:)

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm szépen Lányok! Nagyon örülök, hogy tetszik!

  VálaszTörlés
 5. Tényleg nagyon találó az idézet és a minta! Szép lett!

  VálaszTörlés
 6. De be ám, nagyon-nagyon begyere!!!! :) Gyönyörű!

  VálaszTörlés
 7. Ez valami csoda!!!!A gyöngyhímzésed és a szöveg hozzá!!!!.....A kékmadár eddig is a kedvencem volt.Fiatalabbik fiamék adták elő sok-sok évvel ezelőtt az iskolában,amikor felsős volt.Életem végéig nem felejtem el....

  VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online