2010. július 15., csütörtök

SWAP 4. ajándék Michelle-től




Szerdán anyu telefonált, hogy érkezett egy csomagom Las Vegasból. Jót mosolyogtam, mert vannak ilyen jellegű poénjai. Ráadásul Ninától vártam is egy küldeményt, de az utolsó infóm szerint ő Bp-en van.
Legnagyobb meglepetésemre valóban Las Vegas volt feladási helynek feltüntetve a csomagon. Michelle küldte nekem a SWAP 4. keretén belül készített ajándékát. Ritkán akad el a szavam, de most sikerült. Hogy őszinte legyek azóta sem tértem magamhoz teljesen. Én olyan, de olyan csodákat kaptam, hogy ezt eddig elképzelni sem tudtam. :-)
Precíz, ízléses és rettenetesen nagyvonalú.
Kezdem is a sorolást.
Kaptam egy kézimunka kellékeknek való tartót Atalie mintával. Nagyon aprólékos hímzéssel és rengeteg gyönggyel dekorálva. Ez a minta köszön vissza egy fonaltartón is és egy ollóőrön is. Belül lapult még tű, gombostű, csipke és olló is.
Ezen kívül (!) kaptam még három Crescent Colours pamut fonalat, egy darab Michelle által festett 40 count-os vásznat és egy gyönyörű, apró rózsákkal díszített vásznat ami ideális lesz pinkeep-ek hátuljának.
Szerintem most már értitek, miért örülök ennyire. :-)

Köszönöm Michelle ezt a csodálatos ajándék halmot.
És köszi Nina ezt a kört is.

4 megjegyzés:

  1. Szia!
    Jaj de szépeket kaptál! Főleg a rózsás tetszik! :)Eddig zugolvasó voltam, de ehhez hozzá kellett szólni :)Egyébként életemben úgy 5ször próbálkoztam a keresztszemessel, egy barátnőm fertőzött meg,akinek a praktikáimból keresgettem ki a mintákat..aztán próbaképp megcsináltam egy egyszerűbbet :)
    Szandi

    VálaszTörlés
  2. Hát ez valóban fantasztikus ajándék halom :) Csodás minden darab!!

    VálaszTörlés
  3. Elhiszem,hogy nem, térsz magadhoz:DDDD
    Gyönyörű meglepetéseket kaptál!Érződik,hogy ez csak Neked készült!:)
    Használd egészséggel,ne is törődj vele ,hogy majd megesz a fene:DDDDD

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörűséges meglepi csomagot kaptál!!! Eszméletlen szép minden egyes részlete! :)

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online