2008. május 17., szombat

Dóri kérdezett...

Dóri kérdései:
1.Miért olvastok blogot általában?
2.Miért olvasátok pont ezt (mármint Dóriét) a blogot?
3.Ha esetleg írtok is blogot: Miért kezdtetek bele?
A válaszaim:
1. Elsősorban azért olvasom a hímzős barátam blogját, mert kikapcsol, gyönyörködtet. Sőt én naponta többször is benézek szinte mindenkihez. Reggel a kávém mellett, este pedig mindig ez a nap lezárása mielőtt kikapcsolom a gépet. Ráadásul én azt sem mondhatom, hogy ötleteket merítek (értem ezalatt a táska, gyöngy,patchwork,kartonozás technikáját), mert híresen kétbalkezes vagyok. Emiatt is való nekem a xszem, másolni tudok. :-) Tehát röviden, egyszerűen örömet okoz nézegetni mások munkáját, mindenki más más stílusban színekkel dolgozik. Igazi kis kánaán. :-)
2. Dóri a Te blogodat is ezért olvasom.
3. Saját blog írásába több ok miatt kezdtem bele. Elsősorban a P.I.F. miatt. Másrészt az NLC-n kizárólag mintakérés volt a porondon beszélgetni nem lehetett. (most nem tudom, ha már nem ez megy akkor sorry), vagy az, hogy ki az új ki a régi ki a legrégibb és ki a legeslegrégibb tag.
Szeretem felrakni ide a munkáimat. Valahogy átláthatóbb számomra, mivel töltöm a napjaimat a kötelező rutinfeladatok mellett.
Mára ennyi, ilyen szófo....m úgysem volt mostanában. ;-D

3 megjegyzés:

  1. Nincs is szóf....od :))
    Amúgy valami van a levegőben, mert egész héten nekem is beszéd és íráskényszerem volt (van, lenne)...

    Nina voltam (lusta visszalépni)

    VálaszTörlés
  2. Nem is van szóf....od! :-D
    Köszönöm a választ.
    Nézegetni viszont sajnos mostanában nem nagyon van mit a blogomon... de ami késik az nem múlik. Ha elmúlik a kezem majd megint újra toppon leszek. (vagy nem...)
    Pussz Dóri

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online