2008. április 26., szombat

Bent Creek SAL/ május


Icipicit stréberkedtem ebben a SAL-ban, mert jövő hónapban nagyszabású terveim vannak más mintákkal. Ez jó titokzatosan hangzik, de sajnos semmi titok nincs benne.
Viszont SAL-ra visszatérve, rettenetesen elkeseredtem. A felirat "s" betűjének közepén (a 2 vízszintes xszem alatt) van egy hiba az anyagban. Nem ki van szakadva, hanem el van szöszösödve és persze sokkal lazább ott az anyag, valami mikrohajszál, vagy mikrohajszálnyi jóindulat tartja. Nagyon remélem, hogy kitart a végéig és nem lukad ki.

6 megjegyzés:

  1. hűdegyors vagy:)...a hiba meg , így fotón , nem is látszik....én már most tudom, hogy változtatni fogok a virágok színén...

    VálaszTörlés
  2. Hűha! Jó lesz belehúzni...

    VálaszTörlés
  3. Vasalj a hátára egy darabka vetex-et, utána tutira egyben marad az anyagod!

    VálaszTörlés
  4. Nekem a kedvenc négyzetem a május, olyan kis vidám! Én is kész vagyok már vele, de még nem mertem felrakni, pont a stréberség miatt :-)))
    Bogi, a képen semmi nem látszik, de Nina ötlete tényleg jó, remélem, nem fog szétfoszlani!

    VálaszTörlés
  5. De szépek a színei...Remélem sikerül megoldani a vetex-szel!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép! Én még az áprilissal küzdök, le vagyok maradva egy kicsit, de már csak pici van hátra belőke, aztán jöhet ez a kis virágos. :)
    Szerintem sem látszik semmi, de én inkább textilragasztóval erősíteném meg hátulról. Amikor felkened fehér, de amikor megszárad már nem látszik és tuti megfogja az anyagot.

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online