2007. december 5., szerda

PIF Ninától :-)










Megérkezett a postásunk és hozott nekem egy csomagot. :-)
Kezdem a dicsekvést.
Kaptam bibííí egy szív alakú tűtartót hardanger díszítéssel és ha jól látom egy Nina által készített rózsával. Csodálatos és nem mondom, hogy titokban nem fájt rá a fogam amikor láttam, hogy Nina készített ilyet a húzottainak. (Bocs, ezt nem illik, de így van ;-)
Lefotóztam kívül belül. És akkor maradjunk is a belsejénél. Lapult benne gombostű trió, szintén sk, és ezt azért hangsúlyozom, mert mi akik hímzünk, kreatívkodunk tudjuk, hogy ezek a legértékesebb dolgok. Remélem, merek majd hímezni vele és nem nézegetem rebegő szempillákkal 10 évig ahogy most gondolom. Na és a gombmániám! Van egy zsáknyi mindenféle (sk is!) apró, közepes, nagy, kerek, szív alakú, fém és cserép gombom.
A meglepi csomagban levő meglepi csomagról nem tudok, mit mondani, mert megesküdtem, hogy csak a fa alatt ülve fogom kibontani és ehhez tartom is magam ha megfelelő méretű fát veszünk. Szóval a listát folytatni fogom.

Kedves Nina! Nagyon-nagyon szépen köszönöm, igaz úgy érzem meg sem érdemlem, főleg, hogy a vizsgáid közepette nekem dolgoztál a tanulás mellett/helyett ;-)
Már előre vigyorgok, hogy az Epi és a Saci is mit fog matatni velük. Köszi,köszi,köszi!!!
Belecsúszott még egy duciolló és egy ollóőr is amit utólag bevallhatom pofátlanul kikényszerítettem Ninából. Van még egy szív lógókám amit az ágyunk mellé, (de az én felemre :-D) már fel is akasztottam az álomfogóm mellé. A két kézzel festett fonaltól szintén elaléltam,

4 megjegyzés:

  1. Bogikám, nagyon szívesen!! Tényleg!

    Úgy örülök, hogy örömet tudtam szerezni egy kicsit :)
    ÉS öröm volt nekem is esténként ilyen szépeket készíteni ;)

    VálaszTörlés
  2. A fonalak nem nézegetni valók :))))
    Hímezz csak bátran velük, azért van ;)

    VálaszTörlés
  3. Egy cseppet sárguló irigységgel nézegetem a csodaszép ajándékaidat! :)) De olyan jó ilyen gyönyörűségeket megcsodálgatni.

    VálaszTörlés
  4. Én is visszafogom merő önzőségem és inkább együtt örülök veled, milyen szép dolgokat kaptál... Ezektől a rózsáktól főleg el vagyok ájulva, megyek is Nina lapjára érdeklődni a mikéntjéről:))))

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online